Informații comanda

PREȚUL ALBUMULUI
Prețul de vânzare al albumului “Constanța Remember 1895-1945” este cel comunicat pe site, în secțiunea de prezentare a albumului și în formularul de comandă. Prețul prezentat reprezintă prețul unitar cu TVA inclus.

CUM CUMPĂR ALBUMUL ?
Exista 2 posibilități prin care puteți comanda albumul “Constanța Remember 1895-1945”: prin comandă online prin intermediul formularului de pe site sau direct prin comandă la adresa de email.
Pentru comandă online prin intermediul formularului de comandă trebuie să completați corect și complet toate informațiile solicitate, să menționați numărul de albume comandate si modalitatea de livrare. Transmiterea comenzii se efectuează prin apăsarea butonului “trimite”.
Pentru comandă directa prin email vă rugăm să ne transmiteți datele dumneavoastră de identificare complete pe adresa info@constanta-remember.ro și să menționați cantitatea de albume comandate precum și modalitatea de livrare dorită.

CUM PLĂTESC ALBUMUL ?
Modalitatea de plată acceptată în prezent este plata ramburs. Comanda se va achita la livrarea efectuată de către agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul poștal de care aparțineți, in funcție de metoda de livrare aleasă.

CUM SE FACE LIVRAREA ALBUMULUI ?
Aveți la dispoziție 2 metode de livrare: prin poștă sau prin curier rapid. Puteți opta pentru una din cele 2 metode de livrare.
Livrarea prin Poșta Română se efectuează în medie în 4 zile lucrătoare, putând varia între 3 si 7 zile lucrătoare. Livrarea prin Curier Rapid (Fan Courier) se efectuează în medie în 2 zile lucrătoare. Prețurile serviciilor de livrare se calculează automat în formularul de comandă.